Refurb, de beste refurbished iPhones en laptops

Alles weten over refurbished toestellen? Dat kan hier! Ontdek Refurb Nearly NEW en bekijk ons uitgebreid assortiment refurbished iPhones, MacBooks, iMacs en HP EliteBook laptops om uit te kiezen.

Heb je wat vragen over het hoe en waarom van refurbished toestellen? Helemaal onderaan vind je de meest gestelde vragen.

> Bekijk alle refurbished iPhones.

> Bekijk alle refurbished laptops.

Refurb nearly NEW
Anker

[]

Wat is refurbished?

Refurbished is een Engels woord en betekent - letterlijk vertaald - gereviseerd. In minder moeilijke woorden: gerenoveerd of opgeknapt.

Dit zijn smartphones, laptops, computers en tablets die kort gebruikt zijn en daarna geretourneerd omwille van verschillende redenen: het toestel was niet wat hij of zij ervan verwacht had, het was beschadigd, het werkte niet goed,…

Omdat het zonde is om deze toestellen (die vaak gewoon maar uit de doos zijn genomen) weg te gooien, bieden wij ze opnieuw aan. Voor een scherpe prijs. Soms tot wel 60 % goedkoper!

Maar eerst testen we alles tot in de puntjes. Is er iets kapot? Dan vervangen we dat onderdeel door een nieuw. Daarna testen we nog eens en reinigen we het toestel; aan de binnen- en buitenkant.

Op deze manier geven we reeds gebruikte smartphones en laptops een tweede leven. En dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee!

Anker

[]

Waarom kiezen voor Refurb Nearly NEW?

 • Scherpe prijs: tot wel 60 % goedkoper
 • Uitvoerig getest en gereinigd door onze professionals
 • De laatste nieuwe OS X en iOS installatie
 • 24 maanden garantie
 • Kies zelf de kwaliteit van je toestel: 5, 4 of 3 sterren
 • Help het milieu door slim hergebruik. Wist je dat je je gereviseerde iPhone of laptop kan betalen met ecocheques?
Refurb nearly NEW
Anker

[]

Kies een refurbished iPhone, MacBook of all-in-one pc van Refurb Nearly NEW en wij verzekeren je 100 % kwaliteit. Onze partner test alle toestellen uitvoerig, reinigt alle onderdelen en vervangt de batterij, scherm, luidspreker,… indien nodig.

Daarna volgt een nieuwe test en daarna nog een test zodat we 100 % zeker zijn dat het toestel bijna zo goed als nieuw is. En daarna bieden wij het jou te koop aan, tot wel 60 % goedkoper dan de nieuwprijs. Mét een garantie van 24 maanden!

Anker

[]

Refurb classificatie: een refurbished toestel voor elk budget

Er is een refurbished iPhone of laptop voor elk budget. Elk toestel krijgt na het reinigen en herstellen een waarde op basis van de uiterlijke kenmerken en gebruikssporen. Deze sporen geven we aan via een aantal sterren:

 • 5 sterren = uitstekende kwaliteit, een toestel dat zo goed als nieuw is.
 • 4 sterren = zeer goed, soms heel kleine, onopvallende krasjes op het scherm.
 • 3 sterren = zichtbaar gebruikt met kleine krassen op het scherm en kleine deuken of putjes in de behuizing.
Anker

[]

Refurbished iPhone of laptop kopen?

Wil je een goedkope iPhone of een goedkope laptop aan de haak slaan? Dan ben je bij Refurb op de goeie plek!

Klik hieronder op de categorie waarnaar je op zoek bent en lees meer over de gereviseerde toestellen en hoe we te werk gaan. Of kies via de links onmiddellijk het toestel dat je wenst.

Anker

[]

Refurbished Q&A: de meest gestelde vragen

Anker

[]

Kan ik refurbished toestellen ook betalen met ecocheques?

Ja, refurbished smartphones en laptops zijn duurzaam en goed voor het milieu omdat we ze hergebruiken. Zo reduceren we de afvalberg en helpen we onze planeet. Door hun ‘groene karakter’ mag je ze dus betalen met je ecocheques.

Wij aanvaarden ecocheques in onze winkels. Bestel je online? Opteer dan om te betalen bij afhaling in de winkel.

Anker

[]

Wat is het verschil met een 2dehands iPhone of laptop?

Een gereviseerde iPhone is ook een tweedehands product, maar met alle voordelen en de zekerheid die je niet hebt wanneer je een iPhone van een particulier koopt.

Via via kopen houdt wat risico’s in. Je weet niet waar het toestel vandaan komt en wat er mis mee is of kan zijn. Vaak merk je de mankementen pas later op en dan is het te laat. Geen garantie meer of als je geluk hebt, kan je nog een beroep doen op de lopende garantie van de vorige eigenaar. Maar dan heb je wel de oorspronkelijke factuur of het kassaticket nodig.

Met een van onze refurbished toestellen loop je dat risico niet. Alle toestellen in onze webshop en in de winkels zijn 100 % in orde door de vele testen én omdat we kapotte onderdelen vervangen. De kwaliteit komt dus overeen met die van een gloednieuw toestel. Wij geven daarom ook altijd een garantie van 24 maanden. Bovendien blijft de winkel je aanspreekpunt wanneer je nog vragen hebt of er toch een probleem optreedt.

Anker

[]

Hoe ben ik zeker van de kwaliteit van mijn refurbished iPhone of laptop?

Wij garanderen je altijd 100 % kwaliteit volgens onze classificatie van gebruikssporen. Kies je een toestel met 5 sterren, dan krijg je een toestel dat zo goed als nieuw is. Kies je de goedkopere versie met 3 sterren, dan krijg je een toestel dat zichtbaar gebruikt is, met hier en daar een krasje of een kleine deuk.

Maar dat is alleen aan de buitenkant; binnenin werken al onze toestellen perfect. Daarom geven we op alle refurbished toestellen ook een garantie van 24 maanden. Zo ben jij nog zekerder!

Anker

[]

Welke refurbished toestellen bieden jullie aan?

Op dit moment bieden wij gereviseerde smartphones, laptops en all-in-on pc’s aan. We hebben een groot aanbod refurbished iPhones om uit te kiezen. Allemaal tot 60 % goedkoper dan de nieuwe versie.

Bekijk onze refurbished iPhones, refurbished laptops en refurbished all-in-one pc’s.

Anker

[]

Waarom kiezen voor een refurbished smartphone?

Hoofdreden 1 is natuurlijk de prijs. Deze iPhones en andere smartphones zijn veel goedkoper, maar zijn van dezelfde kwaliteit. Ze zijn ook betrouwbaarder dan 2dehands toestellen via internet, want onze specialisten controleren en testen elk toestel uitvoerig. Bovendien geniet je bij Refurb standaard van 24 maanden garantie.

Anker

[]

Waarop moet ik letten bij het kopen van een refurbished toestel?

Gereviseerde iPhones en laptops zijn exact dezelfde toestellen als de nieuwe versie. Ze kunnen aan de buitenkant soms wat gebruikssporen hebben, maar zijn 100 % technisch in orde. Dat garanderen we je door op elk toestel een garantie van 24 maanden te geven.

Bij het kiezen van een refurbished toestel let je vooral op de uiterlijke kwaliteit ervan. Wij geven die aan via een aantal sterren. 5 sterren is een uitstekende kwaliteit, bijna zo goed als nieuw. Een toestel met 4 sterren kan een klein krasje in het scherm hebben en een laptop of iPhone met 3 sterren is zichtbaar gebruikt (hier en daar een krasje of een kleine deuk).

Anker

[]

Welke refurbished iPhone moet ik kopen?

Wil je hulp om te kiezen? Ga langs bij een van onze winkels in je buurt. Onze specialisten luisteren naar je wensen en gaan samen met jou op zoek naar de ideale smartphone.

Al onze refurbished iPhones zijn van de allerbeste kwaliteit. Dat kunnen we je garanderen omdat we elk toestel uitvoerig testen én reinigen. Blijkt dat uit één van de tests een onderdeel kapot is? Dan vervangen onze specialisten dit onderdeel zorgvuldig door een nieuw.

Anker

[]

Wat betekent graad A bij een refurbished laptop of smartphone?

Wij gebruiken een aantal sterren om de uiterlijke kwaliteit van onze refurbished laptops en smartphones aan te duiden. 5 sterren betekent zo goed als nieuw, toestellen met 4 sterren hebben heel lichte gebruikssporen en deze met 3 sterren zijn zichtbaar gebruikt. 5 sterren komt overeen met graad A.

Anker

[]

Hoe herken ik jullie refurbished iPhones?

Bekijk ons volledig assortiment refurbished iPhones of ga langs in een van onze winkels in de buurt. Er komen regelmatig nieuwe toestellen binnen.

Wij geven in onze webshop altijd duidelijk in de titel van het product weer dat het om een refurbished toestel gaat. Dan sta jij niet voor verrassingen wanneer blijkt dat er bijvoorbeeld een klein krasje op het scherm is.

Anker

[]

Hoe werkt het refurbishen of reviseren van een toestel?

Elk toestel dat binnenkomt, volgt dezelfde procedure:

 1. We wissen alle data van de vorige gebruiker (als die er is).
 2. Onze specialisten testen de hardware op basis van heel wat criteria.
 3. We vervangen kapotte onderdelen (zoals een batterij) door nieuwe onderdelen van dezelfde kwaliteit.
 4. We testen het toestel nogmaals zodat we zeker zijn dat er geen problemen meer zijn.
 5. Daarna installeren we de laatste versie van macOS of Windows en iOS bij de iPhones.
 6. We reinigen alle onderdelen zodat jij een proper en hygiënisch product koopt.
 7. Tot slot kijken we naar de uiterlijke kenmerken om de prijs van het toestel te bepalen. De prijs hangt af van de mate van gebruikssporen. Hoe meer krassen, deuken en putjes, hoe lager de prijs.
Anker

[]