Philips led en oled tv's met Bowers & Wilkins geluid

23 februari 2021
Philips oled tv met Bowers & Wilkins geluid
Anker

[]

Philips combineert met hun samenwerking met Bowers & Wilkins het beste van twee werelden in één tv: de PQ55PUS943512. Deze tv met een levensecht beeld, diep zwart en een fantastische B&W sound tovert je woonkamer om in je eigen home cinema.

Philips koos voor een sober en tijdloos design om je niet af te leiden van het beeld en geluid van de B&W soundbar. Deze kleine soundbar is subtiel onderaan de tv bevestigd en bedekt met Kvadrat-luidsprekerstof. Achteraan de tv bevindt zich de luidsprekermodule die ontwikkeld werd door Hi-fi specialist Bowers & Wilkins.

Anker

[]

Philips led tv met Bowers & Wilkins geluid

Cinema-ervaring voor een betaalbare prijs

 • Verkrijgbaar met 55 of 65 inch scherm
 • Voel de emotie met driezijdig Ambilight
 • 4K Ultra HD resolutie (4x zoveel pixels als Full HD)
 • Led-technologie: prachtige led-beelden en een lager energieverbruik
 • Krachtige Philips P5 Perfect Picture Engine voor vloeiende beelden
 • Altijd het beste beeld dankzij Perfect Natural Motion, Micro Dimming Perfect, HDR Perfect...

Ontdek ook deze Philips 43" led-tv met ingebouwde Bowers & Wilkins-luidsprekers.

Philips tv met Bowers & Wilkins-soundbar

Anker

[]

Naast het beeld wordt ook het geluid van de nieuwe tv’s steeds belangrijker. Philips wil het bioscoopgevoel in huis halen. Voor hun serie 9 oled tv's werkten ze samen met de hi-fi specialist Bowers & Wilkins en dat hoor je! De perfecte tv om je cinema-ervaring thuis compleet te maken.

De Britse luidsprekerfabrikant Bowers & Wilkins is wereldwijd bekend om hun speakers en hoofdtelefoons met een warme en volle klank. Voor Philips ontwikkelde de audiospecialist (met 50 jaar ervaring) een mooie, subtiele soundbar en een nieuwe geluidsmodule voor achteraan de tv. Geen nood, deze kleine soundbar is verantwoordelijk voor een vol en zuiver geluid en een rijke en krachtige bas.

Philips oled tv met Bowers & Wilkins geluid
Anker

[]

Bowers & Wilkins speaker Philips oled tv

De B&W-soundbar heeft een groter vermogen (50 W) en zorgt voor minder geluidsvervorming wanneer je de volumeknop op het maximum zet.

De dome-tweeters van titanium zorgen voor de hoge en heldere tonen, zoals brekend glas, regendruppels, maar ook fluisteringen. Hoor glasheldere dialogen dankzij de woofer voor middentonen en lage frequenties. De subwoofer (30 W) zorgt ten slotte voor een krachtige en lage bas die je bijna voelt wanneer je in de zetel zit.

Benieuwd? Ontdek zelf het perfecte beeld en perfecte geluid!

Anker

[]

Hoe werkt Philips Ambilight?

Hét kenmerk van een Philips tv? De unieke Ambilight! Naargelang de Philips tv zijn er intelligente leds bevestigd aan twee, drie of vier zijdes van de tv.

Deze leds nemen de kleuren over van het beeld op de tv en projecteren deze op de muur achter de tv. Hierdoor lijkt je scherm groter, waardoor je nog meer in de actie wordt gezogen en het beeld écht voelt.

Het mooiste resultaat krijg je wanneer je je tv aan de muur hangt én er rondom nog genoeg vrije ruimte is voor de lichtshow.

Philips oled tv - Hoe werkt Ambilight?
Anker

[]

Philips oled tv met Ambilight

Philips Ambilight tv: intensere beleving

Maar het kan nog een stapje verder. Kies de muziekmodus en laat de kleuren verschijnen op de maat van de muziek. Klassieke muziek, pop of dance… Het is allemaal mogelijk! Naast de muziekmodus zijn er nog 3 modi: gamen, films en loungen. Kies welke Ambilight modus bij je stemming past.

Kijk films en voel de emoties van de hoofdrolspelers uit het scherm spatten of gebruik je Philips Ambilight tv als sfeerverlichting wanneer ze stand-by staat. Ga ten slotte helemaal op in je gamewereld, want Ambilight reageert onmiddellijk op het geluid, beeld en je bewegingen. Het lijkt allemaal net echt!

Onze Philips Ambilight tv's

Anker

[]

Liever een Philips oled tv?

Anker

[]

Wat is het verschil tussen een led en oled tv? Een oled tv heeft geen achtergrondverlichting zoals een led tv, maar wel miljoenen zelfoplichtende pixels. Deze pixels kunnen volledig ‘uit’ worden gezet (of gedimd), waardoor een cluster van uitgeschakelde pixels zorgt voor diepe zwarttinten en een hoger contrast.

Samen met de krachtige P5-processor geniet je met deze oled tv van levensechte beelden, zowel in donkere als in heldere scènes. Zie meer details en nauwkeurigere kleuren. Meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels werken samen om alle kleuren en details tot leven te laten komen. De natuurlijke kleuren spatten van het scherm.

De P5-processor zorgt voor een snellere beeldverversing. Nooit meer haperingen en nooit meer een actie missen. Ook tijdens het gamen! Dankzij de breedste kijkhoek ooit, profiteer je overal in de kamer van een helder en contrastrijk beeld.

Philips oled tv met Bowers & Wilkins geluid
Anker

[]

Philips tv met Bowers & Wilkins geluid in een notendop

Anker

[]

 • Verkrijgbaar met 55 of 65 inch scherm (diameter 139 of 165 cm).
 • 4K Ultra HD resolutie (4x zoveel pixels als Full HD).
 • Led-technologie: prachtige led-beelden en een lager energieverbruik
 • Oled-technologie met het diepste zwart en levendige kleuren.
 • Voel de emotie met driezijdig Ambilight.
 • Altijd het beste beeld dankzij Perfect Natural Motion, Ultra-resolutie, Micro Dimming Perfect, HDR Perfect en 4500 PPI.
 • Krachtige Philips P5 Perfect Picture Engine voor vloeiende beelden (ook bij sportwedstrijden en snelle actiefilms).
 • Professioneel Bowers & Wilkins geluid: hoor alle details.
 • Android tv 7.0 met Google Play Store en Philips App Gallery. Vind je favoriete series, films, programma’s en apps snel terug via het Android-startscherm.
 • 16 GB opslagcapaciteit. Niet genoeg? Breid het geheugen uit via USB.
 • Sluit al je randapparatuur aan via de 4 HDMI-aansluitingen en 2 USB-poorten.
 • Met ingebouwde Google Assistant. Geen afstandsbediening meer nodig. Bedien je tv met je stem!

Philips oled tv met Bowers & Wilkins geluid
Anker

[]