Rode iPhone 8 en iPhone 8 Plus verkrijgbaar

13 april 2018

Anker

[]

iPhone 8 RED

iPhone 8 (PRODUCT)RED

Wil je een nieuwe iPhone kopen én bijdragen aan het onderzoek naar en genezing van hiv en aids? Dan is de rode speciale editie van de iPhone 8 of iPhone 8 Plus ideaal voor jou. De iPhone 8 (PRODUCT)RED Special Edition heeft een rode achter- en zijkant en een zwart scherm (in tegenstelling tot de rode rand bij de rode iPhone 7 vorig jaar) en springt daardoor meteen in het oog.

Als je een iPhone 8 (PRODUCT)RED Special Edition koopt, doneert Apple een bedrag aan het Wereldfonds ter bestrijding van aids in Afrika. Zo draag jij ook je steentje bij.

Anker

[]

Naast de iPhone 8 (PRODUCT)RED Special Edition en de iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition lanceert Apple ook een lederen folio-hoesje in dezelfde rode kleur voor de iPhone X.

Anker

[]

Wanneer komt iPhone 8 (PRODUCT)RED Special Edition?

Je kan hem nu al bestellen via pre-order en vanaf 16 april is de rode editie van de iPhone 8 ook beschikbaar in de winkel of online. Kies je voor een opslaggeheugen van 64 GB of toch liever wat meer (256 GB)?

Anker

[]

Apple RED

Op zoek naar een ander Apple RED toestel of hoesje?

Die vind je hier.

iPhone 8 en iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus en iPhone 8: een nieuwe generatie iPhone.

  • Glazen design en sterke aluminium band.
  • Geschikt voor draadloos opladen.
  • Water- en stofbestendig.
  • 4,7-inch en 5,5-inch Retina HD-displays met True Tone.
  • 12-MP camera’s voorzien van een nieuwe sensor en geavanceerde beeldsignaalprocessor. Twee 12-MP camera’s op iPhone 8 Plus met verbeterde Portretmodus en de nieuwe Portretbelichting.
  • Aangedreven door de A11 Bionic-chip, de krachtigste en slimste chip ooit in een smartphone.
Anker

[]