Bezorg je mama een fijne Moederdag!

Anker

[]

Op 9 mei 2021 is het weer zover. Dan zetten we alle mama's in de bloemetjes. Weet je niet wat je dit jaar aan je mama wil geven op Moederdag? Geen probleem, want hieronder geven we je een aantal cadeautips waarmee je je mama ongetwijfeld blij zal maken!

Anker

[]

Sporten in stijl

Mama sport in stijl

Het moederschap is misschien wel de drukste job ter wereld! Een deel van het huishouden, winkelen, werken, de kinderen naar school brengen en we vergeten hier wel nog veel dingen.

Dan is ontspanning zeker aan de orde. Het is dan ook niet onopmerkelijk dat we veel mama's zien joggen en lopen in het straatbeeld. En als dat in stijl kan, waarom niet? Onze stijlvolle oortjes kunnen daar zeker deel van uitmaken.

Komt daar nog eens bij dat onze moderne sporthorloges haar ook nog eens herinneren om te gaan sporten en ze meten de vooruitgang én het zuurstofgehalte in het bloed.

> Vind de winkel in je buurt

Anker

[]

Koken met mama

Samen koken is altijd leuk! Geef haar daarom een grill toestel, keukenrobot of handige keukenaccessoires en -hulpjes en maak samen een lekkere maaltijd.

Dorst lessen kan met ons bruiswatertoestel. En een heerlijk ijsje als dessert met één van onze ijsbereiders.

Tip: word eens papa's hulpchef zodat mama kan genieten en haar voetjes onder tafel kan schuiven.

> Vind de winkel in je buurt

Gezond eten
Anker

[]

Koffietijd voor mama

Koffietijd voor mama

Wist je dat een studie aantoonde dat mama's die over een langere periode, meerdere kopjes koffie per dag drinken, minder kans hebben op depressies?

Dat we er op korte termijn een stuk opgewekter van worden, wisten we natuurlijk al. Na een nachtje slecht geslapen te hebben, is een bakje troost wat ons wakker houdt.

Met één van onze geselecteerde koffietoestellen is het vanaf nu altijd een 'goeie morgen' voor je mama.

Vind de winkel in je buurt

Anker

[]

Mama en haar 'me-time'

Lach je wel eens als mama te lang in de badkamer staat? Of lang in bad ligt? Wel, dat is haar 'me-time'.

En nee, dat is echt niet egoïstisch. Een opgeladen en ontspannen mama is namelijk een nog leukere mama! En daar heeft het hele gezin baat bij.

In ons assortiment vind je zeker iets dat haar zal blij maken en het zal haar 'me-time' nog zo leuk maken omdat je het haar zo gunt.

> Vind de winkel in je buurt

Mama en haar me-time
Anker

[]

Alles voor een moderne mama

Alles voor een moderne mama

Elke mama krijgt graag de nieuwste producten.

Test dus samen met je mama haar nieuwe tablet uit en neem samen selfies of dans met elkaar terwijl de muziek uit haar nieuwe speaker komt.

Met zo'n cadeau maak je haar niet alleen blij, maar kan je ook samen meer tijd spenderen. Zo maak je haar twee keer zo blij!

Vind de winkel in je buurt

Anker

[]