Business

Exellent Care Plan for Business

Net zoals uw wagenpark is uw computerpark ondertussen een essentieel en onmisbaar onderdeel van uw bedrijf geworden. Dit is zowel voor een éénmansbedrijf, een vrij beroep, een KMO als voor een multinational het geval. Voor uw wagen is een regelmatig onderhoud niet meer dan normaal, voor de computers in uw bedrijf wordt dit wel eens vergeten.


De redenen hiervoor zijn uiteenlopend: u heeft niet altijd de tijd om dat kleine probleempje na te kijken, u heeft niet het budget om een full time ICT werknemer in dienst te nemen, u stelt het juist instellen van uw back-up steeds maar uit wegens tijdsgebrek, u heeft na een intensieve werkdag niet meer de zin om nog een paar uur achter uw pc te kruipen om wat na te kijken of updates te doen en zo kunnen we nog wel even verdergaan.

Heel veel zaken kunnen door preventief nazicht en onderhoud voorkomen worden. Daarom stellen wij u het Exellent Care Plan for Business voor.

Het Exellent Care Plan for Business zorgt ervoor dat één van onze Microsoft Certified Professionalsop dagelijkse basis uw server(s) en werkstation(s) preventief nakijkt om op die manier mogelijke problemen te voorkomen.

Het Exellent Care Plan for business, de belangrijkste kenmerken:

- De belangrijkste troef is dat het u kosten en tijd bespaart. Doordat u een maandelijkse bijdrage betaalt, krijgt u de garantie dat er dagelijks een Microsoft Certified Professional uw onmisbaar computerpark nauwlettend opvolgt.

- We zorgen ervoor dat de tarieven die wij hanteren passen binnen het budget van uw onderneming.

- Door deze overeenkomst garanderen wij een interventietijd binnen de 12 werkuren. Zonder overeenkomst kunnen wij immers geen interventietermijn garanderen.

- De gepresteerde werkuren worden aan een verlaagd tarief aangerekend.

- Er is een verlaagd tarief voor interventies op afstand.

- Uw klantendossier wordt aangepast met alle belangrijke configuratiegegevens. Dit zal resulteren in een betere en efficiëntere hulpverlening.

- De Exellent Care Plan klanten en hun werknemers genieten ook steeds van verlaagde prijzen voor hun aankopen van hardware producten in de PC Yellow winkel. (*)

- Elke nieuwe offerte, bestelling of interventie geniet dankzij het Exellent Care Plan for Business voorrang.

- Wanneer er zich kleine problemen voordoen die telefonisch door ons vakkundig personeel kunnen opgelost worden, zullen deze steeds gratis zijn.

- Exclusief voor onze Exellent Care Plan for Business klanten wordt er een ticket systeem voorzien, u kan 24/24 uw vragen doorsturen naar ons waar ze behandeld worden door een van onze Microsoft Certified Professionals.

- Wat hardware, OS en MS office toepassingen betreft kan de nodige informatie en/of basisopleiding gegeven worden aan verlaagde tarieven. Hierdoor kunnen de personeelsleden in uw onderneming zo efficiënt mogelijk werken.

- Tevens geniet u van extra diensten: indien u dit wenst kunnen wij de voorraad van uw verbruiksartikelen ( inktpatronen, toners, papier, ...) beheren. Zo garanderen wij u steeds de nodige voorraad aan uiterst scherpe prijzen.

- Het Exellent Care Plan for Business is een driemaandelijkse overeenkomst. De bijdrage is betaalbaar voor aanvang van deze periode maar per periode opzegbaar of aanpasbaar indien nodig.(*) Niet geldig op folderpromoties , GSM toestellen, herlaadkaarten of andere speciale actieprijzen.